مدیر حوزه های علمیه تاکید کرد: همه ما باید در راستای بالندگی حوزه ای دانش بنیان، اخلاق مدار، جامعه محور، جهانی اندیش، مردم گرا، مستقل، مهربان، انقلابی، اصیل، نوآور، مولد اندیشه، پاسخگو و پیشرو مجاهدت نماییم.
امام جمعه قم با بیان اینکه دولت و مسؤولان باید با برنامه عملی و دقیق به حمایت از تولید داخلی بپردازند گفت: وظیفه مسؤولان و دولت بسیار حساس است و امیدواریم که مسؤولان کمتر به حواشی بپردازند و به فکر بازکردن گرههای مشکلات اقتصادی باشند.
آیت الله اعرافی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که جامعه المصطفی میراث دار تاریخ بیش از هزار ساله حوزه های علمیه است، اظهار داشت: جامعه المصطفی و حوزه های علمیه در عصر انقلاب اسلامی رسالت نو و جدیدی را بر دوش کشیده است؛ این راه بسیار فراتر و بزرگتر از راه های پیموده شده است.
مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور گفت: نگاه شواری عالی این است اختیارات مدیران مدارس علمیه بیشتر شود، حدود 100 مصوبه با حضور اعضای شواری عالی در استانها به تصویب رسیده است.
مدیر حوزههای علمیه گفت: سرویسهای امنیتی و دستگاههای پنهان دنیا راجع به حوزههای علمیه کار میکنند، که بخشی از آن سر انگیزه علمی و جستجوگری و کاوش دانشی است و بخش زیادی از آن نیز برای اهداف تخریبی، بازدارندگی، توقف و ضربه زدن به حوزه دنبال میشود.
مدیر حوزههای علمیه گفت: آحاد مردم وظیفه شرعی، ملی و انقلابی دارند که از محیط زیست حفاظت کنند و صیانت از محیط زیست و منابع آبی یک اولویت مهم است چرا که اگر به این مسائل مهم به درستی توجه نشود کشور و انقلاب در معرض آسیب خواهد بود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بر تربیت نظریه پردازان قوی با داشتن نگاه ویژه به مباحث تربیتی در دانشگاه فرهنگیان تاکید کرد و آن را در شرایط کنونی امری لازم و ضروری دانست.
مدیر حوزههای علمیه گفت: فلسفه حوزه این است که مشکل و گرهی از نظام اسلامی، جامعه و مردم باز کند و اگر این امر به خوبی انجام نشود حوزه نتوانسته به خوبی رسالت خویش را انجام دهد؛ بنابر این حوزه باید در کنار اینکه مطالبه گر هست، پاسخگو باشد.
امام جمعه قم ضمن تشکر از حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: راهپیمایی ۲۲ بهمن و حضور پرشور و گسترده مردم، دنیا را شگفتزده کرد و ملت ایران مانند سیل خروشان در صحنه حضور پیدا کردند و این حضور، جلوه مردم سالاری دینی است.
با حضور رئیس المصطفی و مدیران جامعهالمصطفی، مراسم بزرگداشت دهه فجر و تجلیل از فرزندان شاهد همکار و کارمندان نمونه، در نمازخانه سازمان مرکزی جامعهالمصطفی برگزار شد.
مدیر حوزههای علمیه گفت: باید به بحث فلسفه اخلاق، فقه و اخلاق زن و خانواده که مرتبط با مباحث حوزههای علمیه است، بیشتر و بهتر از قبل کار شود تا با ساماندهی لازم در این عرصه شاهد حل مشکلات و معضلات قشر مهم و تاثیرگذار زنان و خانواده در کشور باشیم.
مدیر حوزههای علمیه کشور گفت: حوزه و روحانیت اتصال بسیار قوی با بدنه مردم و طبقات محروم جامعه برقرار کرده است ولی همچنان خطر فاصله گرفتن انقلاب از مردم احساس میشود.
مدیر حوزههای علمیه کشور گفت: حوزه و روحانیت اتصال بسیار قوی با بدنه مردم و طبقات محروم جامعه برقرار کرده است ولی همچنان خطر فاصله گرفتن انقلاب از مردم احساس میشود.
مدیر حوزههای علمیه گفت: روحانیای که وابسته به دنیا باشد، پس از طی برخی مدارج علمی، اسیر القاب و عناوین میشود؛ ولی روحانی واقعی کسی است که آماده فداکاری و صرف عمر در ترویج دین است.
مدیر حوزههای علمیه کشور با بیان اینکه حوزههای علمیه در طول تاریخ یکی از قطبهای مهم تولید فکر اسلامی و الهی بودند، گفت: تحقیقات حوزوی باید آسیب شناسی شود.
مدیر حوزههای علمیه با بیان اینکه مدیریت حوزه به تمام معنا معتقد است مجمع نمایندگان یک قطب و پایگاه مهم حوزوی است، گفت: مجمع حلقه اتصال گروههای مختلف حوزه و بدنه حوزه با نهادهای عالی حوزه مانند جامعه مدرسین و به ویژه مراجع تقلید است.
مدیر حوزههای علمیه بر لزوم تقویت همکاریهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با کشورهای همسایه، جهان اسلام و شرق آسیا تأکید کرد و گفت: پیوست ظرفیتهای عظیم جهان اسلام، قدرت بزرگ اقتصادی و سیاسی را رقم خواهد زد.
عضو شورای عالی حوزههای علمیه گفت: در تاریخ حوزه، علمای زمان شناس بودند و براساس زمان شناسی حرکت میکردند، کارهای بزرگی انجام میدادند. این یکی از عوامل موفقیت بزرگان بوده است؛ بنابراین باید در تحلیل حوزههای علمیه، نقاط قوت و ضعف را بشناسیم.